Keyword Analysis & Research: 9lives koronatesti helsinki


Keyword Analysis


Keyword Research: People who searched 9lives koronatesti helsinki also searched

Frequently Asked Questions

Who is 9Lives?

9Lives is Finland’s biggest privately owned paramedic and ambulance company. We offer our services to local and regional governing bodies, regional healthcare entities, other healthcare organisations, and private individuals. In 2020, the Helsinki University Hospital HUS area chose us to be their partner to help in coronavirus testing.

Is 9livesläiset Hyvät työpaikka?

Haluamme, että 9Livesläiset viihtyvät työssään ja saavat parhaat mahdolliset edellytykset tehdä omaa, tavattoman arvokasta työtään suomalaisten hyväksi. Vain sillä tavalla voimme päästä huippusuorituksiin ja tuottaa tasaisen korkeaa laatua. Meille 9Lives on hyvä työpaikka. Johtoajatuksemme on "Ammattina ihminen".

How do I contact 9Lives?

24h palvelunumeromme: 020-700-8000Sähköposti: [email protected](Ambulanssi) kor[email protected](Koronatestaus) Kutomotie 200380 HELSINKI Palaute

What is julkisen terveydenhuollon koronatestit?

Julkisen terveydenhuollon koronatestit eivät ole tarkoitettu vapaa-ajan matkailijoille. Vapaa-ajan matkailijoiden tulee hakeutua koronatestiin yksityiselle palveluntarjoajalle. Lue ohjeet sivulta Matkustaminen ja koronaviruspandemia (THL) Ensisijainen todistus koronavirustestistä on EU:n koronatodistus. Se sisältää myös koronatestitodistuksen.


Search Results related to 9lives koronatesti helsinki on Search Engine